Hypotheken

Hypotheken

Hypotheek- en Assurantiekantoor kantoor Heringa adviseert en bemiddelt voor een 20-tal hypotheek- aanbieders zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor zijn wij onafhankelijk.

Wij zoeken naar de hypotheek die het beste bij u en uw persoonlijke situatie past. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Maar ons advies gaat verder dan alleen de hypotheek. Op uw verzoek houden wij ook rekening met uw andere financiële voorzieningen en vermogensbestanddelen.

Het juiste adres

Een huis kopen is voor de meeste mensen de grootste financiële transactie die zij aangaan in hun leven. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren over de mogelijkheden van de diverse aanbieders. Bij Hypotheek- en Assurantiekantoor Heringa bent u hiervoor bij het juiste adres.

Wat doet Hypotheek- en Assurantiekantoor Heringa voor u?

In ons advies houden wij al zo veel mogelijk rekening met de Belastingplannen voor de 21ste eeuw. Dit betekent dat wij u voor nu en de toekomst optimaal fiscaal voordeel bezorgen.

Wij bouwen voor u de gunstigste hypotheekconstructie, selecteren de juiste geldverstrekker, vragen de offertes aan, regelen eventuele Nationale Hypotheek Garantie (NHG) taxatierapporten en overbrugging, begeleiden het notarieel transport en controleren de uiteindelijke verzekeringen inclusief die van uw nieuwe woning.

 

Neem contact op!

Neem vrijblijven contact met ons op. Graag voorzien we u van de informatie die u nodig heeft met betrekking tot een verzekering of een hypotheek.

Vul ons formulier in en wij zullen contact met u opnemen.