Levensverzekeringen

Het juiste adres voor uw verzekeringen

Wanneer ben je goed verzekerd? Wie op de assurantiemarkt uit winkelen gaat kan zich voor weinig geld tegen alles verzekeren. Maar wie veel polissen heeft is niet per se’ goed verzekerd.
Het komt dikwijls voor dat polissen elkaar overlappen. En zelfs dan is het nog maar de vraag of elk risico dat gedekt moet zijn ook werkelijk gedekt is. Premies kunnen je eveneens op het verkeerde been zetten. Want met de laagste premies ben je lang niet altijd het voordeligst uit.

Bij Hypotheek- en Assurantiekantoor Heringa denken we vooral aan de kwaliteit van uw verzekeringen. En aan de kwaliteit van de bijbehorende persoonlijke service. Zakelijk en privé. Eerst brengen wij uw polissen zorgvuldig in kaart. Dan denken wij na over het ideale pakket voor u. Dat doen we met verstand van zaken. En met aandacht voor uw specifieke situatie. Ten slotte bekijken we samen met u wat de verstandigste volgende stap is. Wat u ook beslist, in alle gevallen bent u verzekerd van deskundig advies en toegewijde hulp. Onmiddellijk. En op de lange termijn.

Heeft u schade?

U kunt hier een formulier downloaden, invullen en opsturen naar ons kantoor.

Aanrijdingsformulier

Algemeen Schadeformulier

Waarborfondsformulier

Neem contact op!

Neem vrijblijven contact met ons op. Graag voorzien we u van de informatie die u nodig heeft met betrekking tot een verzekering of een hypotheek.

Vul ons formulier in en wij zullen contact met u opnemen.